Handelingen

Overleg gebruiker

Overleg gebruiker:Hans1967

Uit Reliwiki

Beste Hans, Ik heb van http://reliwiki.nl/index.php/Bestand:Elkerzee_NHKerk.jpg een met veel betere kwaliteit. Vind je het erg als ik die van jou vervang door de mijne ? Of moet ik de (zelfde) prent ernaast zetten ? Govert de Jonge

Dag Hans1967,

Van jouw bijdragen, en met name het vernaggelen van pagina's, word ik niet vrolijk. Je plaatst foto's niet in volgorde van jaar van opname en het ontbreek je aan een gevoel voor layout. Door het rigoureus om zeep brengen van de mooie opmaak van door mij bewerkte pagina's maak je geen vrienden!

Groet, Jan Korpershoek.

JvN 05-07-2011, mede in aansluiting op het hierboven gemelde : Van de, echt te vaak bij verkeerde objecten geplaatste, foto's word ikzelf ook niet vrolijk, evenmin van de mogelijk goed bedoelde, maar uiterst slordige en veel te vaak onduidelijke tekstuele bijdragen.

Hallo Hans,

heb je geen programma om een wat kleiner formaat te maken bv Irfan view,kun je downloaden van internet. merk je antwoord wel.

Vrgr Harrie

Commons

Dag, Hans1967, hartelijk dank voor uw mooie foto's!

Ik heb drie van uw foto’s in Wikimedia Commons opgeslagen zodat ze in verschillende artikelen in Wikipedia kunnen worden gebruikt, bijv. in de bijdragen over Arp Schnitger, Hinsz en Niehoff:

Brouwershaven

Roden

Peize

Als u dat een goed idee vindt, zal het fijn zijn als u de rechten door het opsturen van een mail naar Wikimedia Commons wilt bevestigen. Ik zal de mail voor u voorbereiden. De foto’s zijn dan public domain onder de condities van Creative Commons by 3.0 Naamsvermelding 3.0 Unported (zie licenses). Uw naam moet bij het tonen worden aangegeven en de foto’s mogen alleen onder dezelfde condities worden doorgegeven. Dus dezelfde condities als in Reliwiki. Maar commerciële doeleinden zijn niet uitgesloten.

Hartelijke groeten, --Wikiwal 11 mei 2010 16:28 (UTC)

Wikiwal, wikigoo@googlemail.com


Hans1967,

Even voorstellen ik ben Rob Kreukniet uit Emmeloord, bij reliwiki bekend als gebruiker pa3ems. Afgelopen zaterdag ben ik foto's wezen maken ten oosten van Heerenveen. Ook de Gereformeerde kerk in Nieuwhorne. Daar staat een foto onder van uw hand bij, maar die foto staat bij de verkeerde kerk. Dat verbaast me trouwens niets want de adressering van de Schotelandseweg loopt door meerdere kernen. Nu vind ik het niet gepast om andermans foto's te gaan wijzigen dus vandaar dit bericht.

Het betreft: http://reliwiki.nl/index.php?title=Afbeelding:Nieuwehorne_Geref.Kerk_1924.jpg

Volgens mij is dat deze kerk:

http://reliwiki.nl/index.php?title=Mildam%2C_Schoterlandseweg_74

Van deze kerk had ik in het verleden al eens foto's gemaakt maar op mijn beurt kon ik de goede kerk er niet bij vinden.

Hartelijke groeten vanuit Emmeloord

Rob Kreukniet pa3ems@gmail.com

Stoppen met het dubbel aanmaken van objecten

Gebruiker Hans1967,

U maakt in Nuland lege en dubbele objecten aan, wilt U daarmee stoppen.

Vriendelijke groeten,

Rob Gebruiker/controller (overleg) 2 okt 2016 20:41 (CEST)

Rob, Heeseind is niet goed, ik ben zelf in Nuland geweest, het is toch Kerkdijk hoek Nulandsestraat, ik ben niet aan het het fouten maken.Ik zet de website waar ik het op gevonden hebt er ook bij.

. Dat adres heb ik aangepast, maar U maakt een lege objectpagina aan en nog een dubbele met Heeseind, dat is niet de bedoeling, ik heb het inmiddels gecorrigeerd door 2 objecten te verwijderen.

Foto's Kruiningen zonder toestemming of erkenning overgenomen

Hallo Hans1976

Ik heb geconstateerd dat u zonder toestemming en bronvermelding foto's hebt gebruikt vanaf de website www.pgkruiningen.nl (waarvan ondergetekende sinds 2007 beheerder is)

Het betreft hier tenminste 2 foto's van interieur en orgel:

Bestand:Kruiningen N.H.Kerk-Int.2.jpg Bestand:Kruiningen N.H.Johanneskerk-Orgel 10-12-1958.jpg


Deze foto's zijn van mijn hand en dus rechtens mijn eigendom en ik stel u voor dit oneigenlijk gebruik aansprakelijk.

De website pgkruiningen.nl valt onder de voorwaarden van https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/

Ik geef u 14 dagen de tijd dit recht te zetten.


Met vriendelijke groeten Sjaak van Loo Kruiningen radioloo@zeelandnet.nl