Handelingen

Overleg gebruiker

Jeroen Arts

Uit Reliwiki

Mijnheer Arts,

Bedankt voor uw mutaties in Huisseling. Ik deel uw frustraties over af en toe gebrekkige of onjuiste informatie, echter Reliwiki is een wiki en dat wil zeggen wij zijn afhankelijk van gebruikers want er is geen centrale redactie die controle uitoefent op mutaties. Reliwiki is afhankelijk van kritische gebruikers zoals u, gebruikers die niet zonder meer aannemen dat wat er staat ook juist is. Ik heb vanochtend de pagina's van Huisseling bekeken, dat waren er vier, waarvan twee er niet in thuis hoorden en volstrekt incompleet waren en één dubbel aangemaakt object. Dat aantal heb ik teruggebracht tot twee, de oude kerk uit 1626 en de huidige kerk uit 1912. De informatie over het baarhuisje hoorde er eigenlijk niet in thuis, maar de informatie vond ik dermate interessant dat ik het op de pagina van de kerk heb gezet. Ook de rijksdienst beschouwt het als één complex (kerk, pastorie en baarhuisje). Ik hoop dat u nog eens met een kritische blik naar de twee objectpagina's wilt kijken. Mocht u verder nog onvolkomenheden aantreffen op andere object pagina's dan hoop ik dat u die gelijk wijzigt of anders even melding maakt op de overlegpagina.

Met vriendelijke groeten uit Emmeloord,

Rob Kreukniet Gebruikersbeheer Reliwiki

Geachte heer Kreukniet,

Bedankt voor uw antwoord. Ik was in de veronderstelling dat een redactie de pagina's zou beheren, maar dat blijkt dus niet te zijn. Later heb ik het ook zelf aangepast, omdat ik me herinnerde dat dat ook de bedoeling is van wiki (als bij Wikipedia e.d.). Hopelijk kan ik nog meer van dienst zijn op andere pagina's.

Met vriendelijke groet, Jeroen Arts

Hoe kan ik hier foto's toevoegen?

Eerst de foto uploaden bij bestand uploaden en dan zijn er meerdere mogelijkheden. Gebruikelijk is om ze tussen gallery te zetten. Ik werk altijd met twee tabbladen dan kun je op het ene tabblad uploaden en dan de naam kopieren en tussen die gallery zetten. Ik zou zeggen gewoon proberen, ik kijk wel mee.

Groeten


Hier staat een duidelijkere uitleg: Help:Inhoud#Hoe_voeg_ik_een_nieuwe_foto_toe.3F