Handelingen

Overleg gebruiker

Overleg gebruiker:Wisgerhof

Uit Reliwiki

Versie door Pa3ems (overleg | bijdragen) op 7 apr 2018 om 19:39 (→‎Afbeelding:Amicitia Elspeet.jpg)
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)

Hallo Bert,

Klopt het dat je de pagina van Mijdrecht,Diehuisplein hebt aangemaakt ? De kerk stond al vermeld onder Wilnis,Herenweg,deze pagina was al aanwezig dus deze kerk is nu dus dubbel vermeld. kerk is te vinden onder nummer 553,dat is de juiste.

Vrgr Woudenberg9


Nadrukkelijk dank voor de zeer nuttige bijdragen van de heer Wisgerhof, m.n. qua toevoeging orgelafbeeldingen en -gegevens. Geachte Wisgerhof, ik heb gemerkt dat u de pagina 's-Gravenhage, Kerkplein weer herbenoemd hebt in Gravenhages-, Kerkplein - Grote of St Jacobskerk. Ook de wijzigingen die ik heb aangebracht 's-Gravenhage in Gravenhages-. Ik zou graag deze wijgiging ongedaan zien, daar de plaats Gravenhages- niet bestaat. Ik ben een tijdje terug bezig geweest om alle Gravenhages- te herbenoemen in 's-Gravenhage. Zou zonde van mijn tijd zijn om later weer alles herbenoemd te zien. Graag reactie. Met vriendelijke groet, P.H. Louw, 19 december 2009


Commons

Dag, Wisgerhof, hartelijk dank voor uw mooie foto's!

Ik heb 32 van uw foto’s in Wikimedia Commons opgeslagen zodat ze in verschillende artikelen in Wikipedia kunnen worden gebruikt, bijv. in de bijdragen over Arp Schnitger, Freytag en Juergen Ahrend:

Anloo Leiden/Marekerk Den Haag Maassluis Utrecht Beverwijk Oegstgeest Schiedam Oostwold Noordwolde Enkhuizen/Gommaris Enkhuizen/Zuiderkerk BierumMeppel Minnertsga Midwolda Wassenaar/Dorpskerk Meppel Tzum Appingedam Wassenaar/Kievietkerk Groningen/Magnalia Espel Rutten Bant Sloten Haarlem Amsterdam Scheveningen Leiden/Hooglandse Joure Sneek

Als u dat een goed idee vindt, zal het fijn zijn als u de rechten door het opsturen van een mail naar Wikimedia Commons wilt bevestigen. Ik zal de mail voor u voorbereiden. De foto’s zijn dan public domain onder de condities van Creative Commons by 3.0 Naamsvermelding 3.0 Unported (zie licenses). Uw naam moet bij het tonen worden aangegeven en de foto’s mogen alleen onder dezelfde condities worden doorgegeven. Dus dezelfde condities als in Reliwiki. Maar commerciële doeleinden zijn niet uitgesloten.

Hartelijke groeten, --Wikiwal 11 mei 2010 16:25 (UTC)

Wikiwal, wikigoo@googlemail.com

Afbeelding:Amicitia Elspeet.jpg

Deze foto is afkomstig uit Google Streetview, en mag niet gebruikt worden omdat er copyrights op gelden ! - Erik Baas 4 okt 2011 13:11 (CEST)