Handelingen

Overleg gebruiker

Overleg gebruiker:Woudenberg9

Uit Reliwiki

Versie door Ouddorp (overleg | bijdragen) op 10 mei 2012 om 10:19
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)

Ik weet niet of je de pagina over de Hoeksteen in Barneveld op je volglijst hebt, daarom voor het gemak even hier de opmerking dat ik daar een reactie heb geplaatst op jouw opmerking.

Commons

Dag, Harrie Elsinga, hartelijk dank voor uw mooie foto's!

Ik heb elf van uw foto’s in Wikimedia Commons opgeslagen zodat ze in verschillende artikelen in Wikipedia kunnen worden gebruikt, bijv. in de bijdragen over Arp Schnitger, Hinsz en Jürgen Ahrend:

Eenum

Zeerijp

Zand't

Zandeweer

Scheemda

Nieuw Scheemda

Mensingeweer

Loppersum

Kantens

Harkstede

Groningen

Als u dat een goed idee vindt, zal het fijn zijn als u de rechten door het opsturen van een mail naar Wikimedia Commons wilt bevestigen. Ik zal de mail voor u voorbereiden. De foto’s zijn dan public domain onder de condities van Creative Commons by 3.0 Naamsvermelding 3.0 Unported (zie licenses). Uw naam moet bij het tonen worden aangegeven en de foto’s mogen alleen onder dezelfde condities worden doorgegeven. Dus dezelfde condities als in Reliwiki. Maar commerciële doeleinden zijn niet uitgesloten.

Hartelijke groeten, --Wikiwal 11 mei 2010 17:17 (UTC)

Wikiwal, wikigoo@googlemail.com

Overleg bestand:2727.Nieuwkoop.rb.jpg

Beste Harrie, op bovenstaande pagina staat een vraag over een foto die je in 2010 hebt geplaatst. Het lijkt er op dat die foto nooit goed is geupload, maar voor we hem verwijderen willen we dat graag zeker weten. Kun je daar even reageren? Groet, jorisvr 26 mrt 2012 13:00 (CEST)

Syrisch Orthodoxe kerk te Glane

Beste Woudenberg,

ik zag dat je foto's hebt toegevoegd van de Syrisch Orthodoxe kerk te Glane. Weet jij toevallig hoeveel zitplaatsen deze kerk heeft? Ik ben bezig met een lijst op Wikipedia (http://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_grootste_Nederlandse_kerkgebouwen_naar_zitplaatsen) en mogelijk komt deze kerk er voor in aanmerking.

Alvast hartelijk dank!