Handelingen

Reliwiki

Gebruikersportaal

Uit Reliwiki

Welkom

Welkom op het gebruikersportaal van Reliwiki! Deze pagina is vernieuwd en hierdoor niet meer te bewerken. Op de pagina staan links naar andere pagina's die allemaal hun eigen onderwerp hebben. Dit is gedaan omdat het gebruikersportaal niet meer goed te hanteren was!

Voor alle pagina's die vanaf deze pagina zijn te bereiken zijn, geldt: verwijderd alstublieft uw eigen vragen/opmerkingen/advertenties en dergelijke als ze niet meer relevant zijn! Als u antwoord hebt op uw vraag haal ze dan weg, inclusief het antwoord. Bent u echter van mening dat de vraag en het antwoord ook voor anderen van belang is, mailt u dit dan, aub. De vraag en het antwoord kan dan op de FAQ-pagina worden geplaatst.

Advertenties

Overzicht van architectuurstromingen en bijbehorende kenmerken

Licenties voor afbeeldingen

Hier staan licentie-sjablonen om aan te geven welke voorwaarden er gesteld worden aan het (her)gebruik van afbeeldingen op Reliwiki.

Meldpunt herbestemming

Hier kunt u goed herbestemd religieus erfgoed melden. Zonder herbestemming geen toekomst!

Meldpunt vandalisme

Meldt dit zo snel mogelijk hier.

Meldpunt vraagtekenfoto's

Hier kunt u foto's plaatsen waarvan u niet weet bij welk religieus gebouw ze horen. Herkent u iets van de foto's? Laat het dan even weten!

Open kerken

Open kerken is een pagina waar informatie is te vinden over kerken die hun deuren openstellen voor publiek.

Problemen

Komt u er niet uit met bepaalde objecten, overleg dan hier met elkaar!

Schrijfwijze en opmerkingen

Op deze pagina kan overlegd worden over bepaalde schrijfwijzen en noteringen.

Termenlijst

Een lijst met verklaring van bouwkundige termen is hier te vinden.

Vragen

Heeft u vragen? Stel ze dan gerust op de pagina voor de vragen! Kijkt u ook eens tussen de reeds gestelde vragen op die pagina en bij de FAQ's. Bovendien kunt u ook antwoord geven op gestelde vragen. Zo helpen we elkaar.

Sonneveld-Index

De lijst van Sonneveld is gestopt, om toch nog een totaal-overzicht te kunnen houden staan hier aanvullingen Sonneveld-index_vanaf_20700

Kerksluitingen

Hier kunt u (voorgenomen) kerksluitingen aanvullen.