Handelingen

Reliwiki

Privacybeleid

Uit Reliwiki

Versie door Roel (Overleg | bijdragen) op 10 apr 2010 om 20:31 (Privacy en Auteursrecht)
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)

Privacy

Identificatie van een auteur

Wanneer u een pagina publiceert (nieuw of wijziging) op Reliwiki kunt u al dan niet ingelogd zijn.

Als u ingelogd bent, wordt u geïdentificeerd door uw gebruikersnaam. Dit kan een echte naam zijn of een pseudoniem. U bepaalt zelf uw naam. Als u niet bent ingelogd wordt u geïdentificeerd door uw netwerk, het IP-adres. Dit is een serie van nummers die uw internetadres voorstelt. Afhankelijk van uw verbinding kan dit nummer gedeeld worden met andere gebruikers of is het een uniek nummer. Met dit nummer kan uw woonplaats of gebied worden geïdentificeerd en in sommige gevallen kan dit ook leiden tot een directe publiekelijke identificatie van uw huisadres. Als u via een computer van uw bedrijf werkt, is het mogelijk dat uw werkgever uw IP-adres en uw bijdragen kan identificeren .

Indien u bezwaar heeft tegen de vrijgave van deze IP-gegevens, wordt u aangeraden gebruik te maken van uw naam of pseudoniem. In die gevallen is uw IP-adres niet openbaar bekend en wordt het maar voor een beperkte tijd intern opgeslagen in de logs.

Auteursrecht

Creative Commons

Reliwiki onderschrijft de Creative Commons - Naamsvermelding/Gelijk delen 3.0 unported. Dit betekent dat informatie op Reliwiki beschikbaar is in het publieke domein, en onder bepaalde voorwaarden door iedereen mag worden gebruikt. De voorwaarden vindt u hier.

Gebruik van foto's

Op Reliwiki geplaatste foto's mogen door derden voor niet-commerciële doeleinden gebruiken. De regels zijn als volgt: er mag van geen winstoogmerk sprake zijn, en de bron moet vermeld worden. De bronvermelding kan als volgt: ten eerste de vermelding dat de foto afkomstig is van Reliwiki (liefst met het citeren van de link naar de specifieke pagina waarop de foto voorkomt) en ten tweede de naam van de auteur (en datum waarop de foto genomen is - als het bekend is). Als u vragen hebt, of de foto's voor commerciële doeleinden wil gebruiken, neem dan contact op met mailto:info@reliwiki.nl.