Handelingen

Overleg gebruiker

130.37.93.117

Uit Reliwiki

Geachte heer/mevrouw,

Ik merk dat u veel op deze site werkt en daarom maak ik graag even kennis met u.

Graag stel ik me even voor. Ik heet GerhardMark van der Waal en ben mede-initiatiefnemer van deze website, samen met Martijn Snel (ICT-architect). We zijn samen begonnen met de Buurtatlas.nl, maar dat liep niet zo goed als Reliwiki, omdat er geen community achter zat die met de site ging werken. Mijn achtergrond is architectuurhistorie en ik geniet het om projecten tot een mooi resultaat te brengen.

Het gebruik van Reliwiki gaat mijn verwachtingen ver te boven. Na anderhalf jaar zijn er per maand 26.000 unieke bezoekers. Met veel genoegdoening verhoog ik dan ook telkens het aantal geregistreerde gebruikers op de hoofdpagina. Liefhebbers die veel op de site werken staan in contact met elkaar en er is nu ook een redactie gevormd die let op consistentie, lay-out, schrijfwijzes enz. Elke 3 maanden is er een Reliwiki-dag - de eerstkomende is op 29 mei in Amersfoort - waartijdens we (veelgebruikers) ervaringen uitwisselen en problemen/oplossingen bespreken.

Helaas kennen we u nog niet. Met het aanmelden als gebruiker op de site is dat verholpen. Ik zou het prettig vinden als we de persoon kennen die plezier heeft in het bewerken van Reliwiki. Een mailtje aan info@reliwiki.nl of telefoontje mag ook: 06 22 59 15 75.

vriendelijke groet en graag tot horens GerhardMark


Deze overlegpagina hoort bij een anonieme gebruiker die geen gebruikersnaam heeft of deze niet gebruikt. Daarom wordt het IP-adres ter identificatie gebruikt. Het is mogelijk dat meerdere personen hetzelfde IP-adres gebruiken. Mogelijk ontvangt u hier berichten die niet voor u bedoeld zijn. Als u dat wilt voorkomen, registreer u of meld u aan om verwarring met andere anonieme gebruikers te voorkomen.