Handelingen

Overleg gebruiker

Overleg gebruiker:Archimon

Uit Reliwiki

Geachte Archimon,

Dank voor uw opmerking wat de ordening van de data op Reliwiki betreft. De praktijk heeft uitgewezen dat een topografische indeling het meest duurzame is.

Het is inderdaad niet makkelijk om iets van iemand anders over te nemen, maar de zeer hoge dekkingsgraad van het Sonneveld-bestand was zo aantrekkelijk in een jaar dat het religieus erfgoed in het centrum van de belangstelling stond, dat we dat niet met eigen krachten in kort tijdsbestek wilden overdoen. Achter de schermen hebben we het afgelopen jaar hard gewerkt om de grootste informatie-mankementen uit de database te halen. Maar helemaal klaar ben je nooit bij een groeiende database, dus zullen gebruikers nog verbeterpunten vinden en die dan gelijk recht zetten, want dat is juist de filosofie: de gebruikers kennen de gebouwen het best!

Ik hoop dat u toch met plezier uw kennis met anderen wilt delen, want ik proef in uw opmerking een warme belangstelling voor dit karakteristieke erfgoed.

namens de redactie

Kerk te Everdingen

Gebruiker Archimon,

Het klopt inderdaad dat Petrus en Pauluskerk uit 1899 dateert, op de pagina staat een foto van de eerste steenlegging. Ik heb het aan de Rijksdienst doorgegeven en aangepast in Wikipedia.

Groeten,

Rob Kreukniet

Beste Archimon, Dank voor je hulp ! Govert de Jonge (waterman)

Kerk Terwolde

Archimon,

U schreef bij de kerk Terwolde waarom deze niet in De Vecht geplaatst is. Maar helaas we proberen ons zoveel mogelijk aan de door de gemeente aangewezen adressen te houden. De Vecht komt daar niet in voor, ook het kadaster kent De Vecht niet. Ook de postcode ligt in Terwolde. Maar toch bedankt voor de opmerkzaamheid.

Rob Gebruiker/controller (overleg) 14 jun 2018 11:38 (CEST)

Beste Rob, hier is niemand mee geholpen. Het is zelfs ronduit misleidend. Ik was vorige week nog in Terwolde en zocht tevergeefs naar deze kerk. De plaats De Vecht is op Google Maps eenvoudig terug te vinden, heeft zelfs een eigen plaatsnaambord (De Vecht, gemeente Voorst) en wordt in talloze bronnen als aparte plaats vermeld. Het verstrekken van correcte informatie zou voorop moeten staan. Archimon (overleg) 15 jun 2018 08:35 (CEST)